Semasa

Bini Selalu Beli Ayam Pot0ng 18 Sbb Nk Brjimat. Tau2 Suami Bila Balik Kerja Dia Bawak Takoyaki Dgn Pisang G0reng. Bini Trkedu Dgn Prbuatan Suami. Bila Bini Tnya Ini Yg Suami Jawab

Salam min. H1de pr0file saya . Saya sekarang mengaanddung 5 bulan. terpksa berhent1 kerja sbb mabbuk terruk. Urusan rumah semua saya buat. Hari hari kalau ada bahan dekat dapur memang saya masak.

Sekarang duduk rumah sewa tapi ayah saya yang tlagi bayar. Bill2 lain pun ayah saya yang tolong bayar. Suami tak berapa nak ada duit . Ayah saya bantu sungguh2. Tapi takkan sampai duit makan pun ayah saya nak kene bagi… contoh suami saya dapat duit 200.

Habis kat situ je rm15. Setiap kali dia nak pg kerja saya check wallet dia ada ke duit nanti nak isi minyak lagi semua. Dengan duit yang ayah saya bagi n dia bagi tu saya letak rm15 hari hari dalam wallet dia..banyak kali saya suruh jimat tp itu juga dia buat.

Saya kat rumah tak cukup makan utk saya dan anak dalam pervt. Fikir kalau saya makan lebih malam takkan dpt makan. Dengan nak simpan duit utk beli brg baby n duit bersal1n lagi. setiap kali dia cuti dia bagi saya rehat tak payah masak. Tapi saya kene makan pagi on time. Tengahari on time. kalau saya beli roti dah 2 3 ringgit. Jadi saya tak beli roti. Saya harap dia tlagi bangun belikan nasi lemak, tapi tak. Pagi ni saya kejvt dia, dia maarrah.

Dia tanya apanya. Saya d1am dia sambung t1dur. Saya makan nasi lebihan smlm dengan ayam pehha dah tinggal tulang2. Isinya sikit sangat. saya panas kan. Saya makan jam 9. Puukul 12 saya lappar sangat sampai rasa nak mvntah , saya kejvt dia, dia maarrah, dia nak rehat. Saya t1dur balik tahan lappar sbb dah smpai nak mvntah.

Dia bangun puukul 2 dia tak kejvt saya. Dia makan roti jajan yang dia beli makan tadi bagi habis semua. Saya bangun saya ckp puukul 2 masih tak makan tenghari , saya tak boleh hidup macam ni. Lepas tu saya dimaarrahnya balik. Dia kata saya dah makan nasi kan, nak makan apa lagi. Saya terus capai tudung klua dari rumah cari makan sorang2 dengan pervt lappar sangat dengan nak mvntah. sed1h sangat sangat.

dengan barang dapur habis. Kalau tak saya dah masak. Serai tak ada ayam tak ada. Halia habis. Kicap pun dah habis. Telur pun tak ada. Sed1h sangat knp saya hidup macam ni. Dah la duit yang dia bagi pun balik saya akan topap duit minyak dia pg kerja . Banyak kali bercakap pun macam ni juga…

Pihak Admin tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman social ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Ya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *