Semasa

[VIDEO] Ditanya Mengapa Kahwin Awal, Budak SPM Jawab: ‘Buat Kerja Sekolah Ada Orang Teman’

Ungkapan kalau dah jodoh tak ke mana! sering kali kita dengar apabila bercakap soal jodoh.

RAKAMAN VIDEO DI BAWAH SEKALI

Walaupun, mempunyai perbezaan dari segi umur dan sebagainya perkara tersebut sama sekali tidak menjadi penghalang asalkan pasangan ini mampu menempuhi halangan tersebut bersama.

Seperti video yang trending di laman TikTok, dikongsikan seorang gadis dikenali sebagai Akma.Nasri tampil menjawab soalan yang diajukan oleh netizen yang bertanyakan mengapa dia berkahwin pada usia yang muda.

Susulan daripada itu, gadis ini tampil menceritakan kelebihan berkahwin pada usia muda.

ANTARA KOMEN² NETIZEN:

elok la dia nikah masih rajin bljr drpda kau yg single nk masuk class online pun malas nyeh

yang comment kejap je tu nnti ceraila apela , takbole ke korg berfikir matang sikit? pttnya doa baik baik bukan cakap yang bukan bukan

 

tak pahamm ah section comment ni , dah kawin dituduh itu ni , kang yang belum kawin ‘wala taqrabuzina’ , astu nak mcm mane?

jodoh lmbt bkn bermaksud kita tak laku / tkde org nak , ade je cuma lmbt , allah dia nk bgi kita enjoy dlu nnti dah kawin semua kene minta izin suami

TONTON VIDEO PENUH DI BAWAH:

Sumber: mStar

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *